2019 İlkbahar Kariyer Fuarı

Batıp Çıkma Hikayeleri

28 Şubat saat 12.00-13.30 arasında KKM A Salonu

Etkinlik sırasında sandviç ikramı olacaktır.

Mehmet Auf

Mehmet Auf, ODTÜ Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, akademik çalışmalarına devam etmiş Amerika’da yapay zeka alanında yüksek lisans çalışmalarında bulunmuş, Türkiye’ye dönüşünde ODTÜ, İşletme Bölümünde MBA yapmıştır. Çok yönlü kişiliğini iş yaşamına da yansıtan Mehmet Auf, çeşitli özel sektör kuruluşlarında üst düzey yöneticilik ve yönetici ortaklıklarda bulunmuş ve kariyerini eğitim ve danışmanlık alanında geliştirmeye karar vermiştir. Kariyeri boyunca 150,000’den fazla katılımcıya davranış bilimleri konusunda eğitim veren halen konuşmacı ve danışman olarak faaliyetlerine devam etmekte olan Mehmet Auf aynı zamanda bir davranış bilimleri araştırmacısı, senarist, oyuncu ve yazardır.

Kamer Kemerkaya

Kamer Kemerkaya, 1998 yılında Gazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden mezun olmuştur. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde yüksek lisansını tamamlamıştır. 1999 yılından itibaren kariyerine mobil oyun geliştirme sektöründe devam etmektedir. Bu alanda çalıştığı firmalarda Yazılım Mühendisi, Teknik Ekip Lideri ve Proje Yöneticisi olarak görev almıştır. Mobil oyun geliştiren başka bir firmanın kurucu ortaklarından biridir. 2013 yılından itibaren de kurucu ortağı olduğu Moralabs’ın CEO’su olarak kariyer hayatına devam etmektedir. 2015 yılında 4.KOSGEB Girişimcilik Ödüllerinde “Yılın Kadın Girişimcisi” finalistleri arasında yer almış, “Özel Juri Ödülüne” layık görülmüştür. 2016 yılında Garanti Bankası’nın düzenlediği “Kadın Girişimci” yarışmasında 82 bin başvuru içinden “Gelecek Vadeden Kadın Girişimci” kategorisinde 5 finalist arasında yer almıştır. Moralabs bünyesinde Düello – Online Bilgi Yarışması, Sinaptik – Zihinsel Zindeliği Sağlayan oyun Platformu, Trivia+ – İngilizce Trivia Oyunu, MaxiSlot – Slot Oyunu, P.A.T.H. (Power Arena Tactical Heroes) – Strateji Oyunu gibi bir çok mobil oyun projesi geliştirilmiştir.

Emre Fadıllıoğlu

App Samurai’nin kurucu ortağı ve CEO’su olan Emre Fadıllıoğlu, ODTÜ İşletme bölümünden mezun olduktan sonra UC Berkeley’den Yönetici Liderlik derecesine sahip oldu. Daha sonra PwC, Çukurova Holding, Enerjisa ve Oracle’da finans, satış ve iş geliştirme görevlerini üstlendi. App Samurai’den önce, aynı zamanda bugün hâlâ faaliyet gösteren bir dijital pazarlama ajansı olan Netvent (2013) ile bir mobil pazarlama ajansı olan Growth Tower’ı (2015) kurdu. Bu deneyimlerle kurulan App Samurai, 2018 yılında Wired dergisinin Avrupa’nın En İyi 100 Hottest Startups listesinde yer almayı başardı.

Özel Katılımcılar

ROKETSAN

SASA POLYESTER

STM-SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ VE MÜHENDİSLİK

SIĞINMACILAR VE GÖÇMENLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ (SGDD-ASAM)

TAI – TUSAŞ TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ

TAIPEI EKONOMİ VE KÜLTÜR MİSYONU

THY

TOYOTA

TÜBİTAK BİLGEM

TÜBİTAK SAGE

TÜPRAŞ

UDEMY

VESTEL SAVUNMA / AYESAŞ

YILDIZLAR GRUP

YILMADEN HOLDİNG

28 Şubat

SaatYerEtkinlik
10.00-12.00 G Salonu ve H Salonu Mental İK – Mülakat Atölyesi
12:00-13:30A Salonu“Batıp Çıkma Hikayeleri”
– Mehmet Auf Moderatörlüğünde
13.00-15.00 G Salonu ve H Salonu Mental İK – Mülakat Atölyesi
13.30-14.30B SalonuMerkez Bankası “Merkezdeyiz Biz”
-T.C. Merkez Bankası İşe Alım ve Planlama Müdürlüğü
14.00-15.00 C SalonuI-AM “Service Design 101”
-Burak Atatür, Servis Tasarım Direktörü
-Ezgi Ataylan, Servis Tasarımcısı
14.00-16.00 E SalonuMercedes “Vaka Çalışması”
15.00-16.00 F Salonu OYAK RENAULT “One Way or Another?”
-Cihat Çetinkaya – İnsan Kaynakları Meslek Yöneticisi
15.00-17.00 G Salonu ve H Salonu Mental İK Mülakat Atölyesi
15.30-17.00 D Salonu THY “Gökyüzünde Kariyer”
16.00-17.00Sergi SalonuEltemtek – Mülakat