Aklınızda Bulunsun!

Bu fuara gelirken:

Öğrenci Toplulukları

Kariyer Fuarı sürecinde bize yardımcı olan tüm topluluklara teşekkür ederiz.

FUARA ÖZEL

1) Havacılık ve Uzay Topluluğu:

• Havacılık sektöründe öncü firmaların konuşmacılarıyla projelerinin konuşulacağı etkinlik 25 Ekim tarihinde 10.00-17.00 saatleri arasında KKM A Salonunda gerçekleştirilecektir.

2) Havelsan:

PIT ile Mülakat Simülasyonu: 25 ve 26 Ekim tarihlerinde 9.30-16.30 saatleri arasında KKM F ve G Salonlarında yapılacaktır. Başvuru için: https://kariyer.havelsan.com.tr/#/login?redirectUrl=%2Fhumanresources%2Frecruitment%2Fapplication%2Fapplicant-dashboard 

Başvuru yapacak adayların üyelik oluşturduktan sonra ODTÜ Mülakat Simülasyonu ilanına başvuru yapmaları gerekmektedir.
Ödüllü Bilgi Yarışması: 25 ve 26 Ekim tarihlerinde saat 14.00’te KKM B salonununda yapılacaktır.

3) Şişecam:

ODTÜ’lü Şişecamlılar Kampüste Çalışıyor: 25 Ekim tarihinde 11.00-17.00 saatleri arasında KKM H Salonunda Şişecamlı mezunlarımız hem çalışıp hem de sizlerin ziyaretini bekliyor olacaklar.

 

Kariyer Sahnesi


Fuara yüz yüze katılamayacak öğrencilerimiz için fuar boyunca özel tasarlanan sahnemizden ODTÜ KPM Instagram hesabı üzerinden (odtukpm) canlı yayın gerçekleştirilecektir. Fuara katılan firmalarla gerçekleştirilecek canlı yayınlar ve diğer paylaşımlar için “odtukpm” instagram hesabını takip edebilirsiniz.

 

Profesyonel Fotoğrafını Biz Çekelim

 

Fuara katılan öğrencilerimize, dilerlerse CV’lerinde ve sosyal iş ağı platformlarında kullanmaları için profesyonel fotoğrafçı tarafından çekilecek profil fotoğraflarını hediye ediyoruz. Fotoğraflar 25-26 Ekim saat 09.30-12.30 ve 13.30-15.30 saatleri arasında KKM C Salonunda profesyonel bir ekip tarafından çekilecektir.